TV 2’s nye serie ‘Bedre skilt end aldrig, har fået sin første trailer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Om en uge har TV 2 premiere på deres nye dramedy-serie ‘Bedre skilt end aldrig’ på filmfestivalen i Berlin, og nu kan vi herhjemme få et smugkig på kanalens nye satsning.

‘Bedre sent end aldrig’ tester ideen om den lykkelige skilsmisse, da Line (Maria Rossing) og Martin (Peter Plaugborg) som gode venner, men ikke længere forelsket par, beslutter sig for at gå fra hinanden, men samtidig blive boende i huset i håb om et opsving i boligmarkedet. Hvilket viser sig at være nemmere sagt end gjort.

En kvindelig trio står bag den nye tv-serie: Filminstruktør Hella Joof, manuskriptforfatter Mette Heeno og producer Mie Andreasen, der forrige år sammen stod bag Joofs komediehit ‘All Inclusive’, hvor Maria Rossing havde rollen som den stramme storesøster.

‘Bedre skilt end aldrig’ er på otte afsnit og får dansk premiere 29. februar. Første afsnit kan allerede ses 22. februar på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af