Batman hænger ud i sin grotte i første trailer til ’The Lego Batman Movie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu er det muligt, at Batman-hypen hænger de fleste ud af halsen oven på Ben Afflecks dunkle take på nattens ridder i ’Batman v Superman: Dawn of Justice’, men den første trailer til ’The Lego Batman Movie’ er alligevel et frisk pust.

Filmen er et spin-off på Phil Lord og Christopher Millers kæmpesucces ’The LEGO Movie’, hvor Will Arnett parodierede Christian Bales hæse røst i en forrygende fortolkning af flagermusemanden: En selvsmagende superhelt med komisk timing som få.

Den første trailer til spin-off-filmen afslører ikke meget af plottet, men viderefører tonen fra Lord og Millers glimrende LEGO-film, bl.a. da Batman smider dragten og betjener en mikrobølgeovn med stor tålmodighed.

’The Lego Batman Movie’, der også har Michael Cera (Robin), Rosario Dawson (Batgirl) og Zach Galifianakis (Jokeren) på rollelisten, rammer de amerikanske biografer den 10. februar 2017, men har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af