Donald Trump er kynisk voice-over i trailer til migrantdramaet ‘Desierto’ med Gael García Bernal

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Ord er lige så farlige som kugler«.

Sådan lyder budskabet i traileren til Jonás Cuaróns nye film ‘Desierto’, produceret af farmand Alfonso Cuarón, om mexicanske migranter, der søger til USA for et bedre liv. Og farlige ord er der masse af i trailerens voice over, der således består af præsidentkandidat Donald Trump med formuleringer taget fra udtalelser, han kom med juni sidste år.

Mens hovedrolleindehaver Gael García Bernal og hans medmigranter prøver at nå til USA, hører vi Trumps fordomsfulde udtalelser, hvor han kalder mexicanerne for narkohandlere, voldtægtsmænd og godt gammeldags kriminelle. »Det er nødt til at stoppe, og det er nødt til at stoppe hurtigt«, siger Trump om indvandringen, da et skud flyver gennem luften mod mexicanerne, og vi møder en selvtægtsracist, der har sat sig for at… ja, stoppe dem.

‘Desierto’ har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af