Populær karakter vender tilbage til ‘Game of Thrones’ – Ian McShane talte over sig

Populær karakter vender tilbage til ‘Game of Thrones’ – Ian McShane talte over sig

Vil du intet vide om den kommende sæson ‘Game of Thrones’, skal du naturligvis ikke læse videre. Men det havde du forhåbentligt regnet ud.

Tilbage i august kunne HBO annoncere, at ‘Deadwood’-stjernen Ian McShane blev føjet til ‘Game of Thrones’-castet frem mod seriens sjette sæson.

»Jeg er ansvarlig for at bringe nogen tilbage, som I aldrig nogensinde troede, I skulle få at se igen«, afslørede Ian McShane så overfor Pop Goes the News i november, før han hurtigt tilføjede med ordene: »Og så ikke mere om det«.

Nu viser det sig dog, at den gode McShane alligevel ikke kunne holde på hemmeligheden – hvilket givetvis gør ham til en upopulær herre på HBO-bossernes kontorer, idet kanalen for blot et par dage siden meldte ud, at man, meget atypisk, ikke ville sende screenere af den nye sæson til pressen, for netop at undgå læk.

Det holdt dog ikke Ian McShane tilbage, da han, i et interview med BBC Radio 5, praktisk talt afslørede, at The Hound vender tilbage i den nye sæson. Sidste gang vi så The Hound, som spilles af Rory McCann, var i finalen af fjerde sæson, hvor Arya efterlod ham døende på en bjergside.

I radiointerviewet på BBC lagde Ian McShane for land med at afsløre sin egen karakters identitet.

»Karakteren er en tidligere kriger, som har lagt volden på hylden og nu leder den her fredskult rundt, hvor end de er«.

Hvilket mere eller mindre er beskrivelsen af Elder Brother-karakteren, som mange af dem, der har læst ‘Game of Thrones’-bøgerne, mistænker for netop at bringe The Hound tilbage. Mistanken var dog endnu ikke bekræftet – indtil McShane fortsatte sine afsløringer.

»Men jeg har også plejet en elsket karakter, en meget elsket karakter, og bragt vedkommende – jeg vil ikke sige han eller hun – back to life«, sagde McShane, før han alligevel fik afsløret karakterens køn. »Men det er en karakter, som er meget elsket, og som alle regner med er død, men han er ikke død«.

Det er rimelig klart, at det er The Hound, som Ian McShane taler om, men for at få slået det helt fast, fik ‘Deadwood’-stjernen også lige radioværten til at gætte på, hvem karakteren er.

»Det kan kun være The Hound eller Jon Snow«, svarede hun.

»Nu siger jeg ikke mere. Jeg tror, du formentligt har gættet, hvem det er. Hvis det ikke er sidstnævnte, er det formentligt den førstnævnte«.

Noget tyder på, at Ian McShane ikke fik notatet om HBO’s nye hemmelighedskræmmerstrategi.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af