Se første trailer til Adam Sandlers anden Netflix-komedie ‘The Do-Over’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er vist de færreste, der er i tvivl om, hvorvidt Adam Sandler er faldet af på den. Komikerens seneste film har oplevet mere end modvind, og det var derfor en yderst interessant nyhed, da Netflix annoncerede, at de ville lave fire film med Sandler.

Sidste år kom så den første, ‘The Ridiculous 6’, som The Playlists anmelder kaldte et »lavpunkt ikke kun for stjernen, men i filmkomediens kunst«. Så man skal nok ikke sætte forventningerne for højt op til Sandlers anden Netflix-film ‘The Do-Over’, som nu har fået en teaser-trailer.

De første billeder siger stort set intet om handlingen, men angiveligt skulle det dreje sig om en bankmand, hvis ven manipulerer ham til at iscenesætte sin egen død og derfra tage på et eventyr. Udover Sandler medvirker David Spade (‘Grown Ups’), Luiz Guzmán (‘Boogie Nights’) og Paula Patton (‘Mission: Impossible – Ghost Protocol’).

‘The Do-Over’ får premiere på Netflix den 27. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af