Denzel Washington, Chris Pratt og Ethan Hawke i remake af westernklasikkeren ‘The Magnificient Seven’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I disse superheltedage er der lidt længere mellem westernfilmene. Men januar bød på Quentin Tarantinos ‘The Hateful Eight’, og til efteråret kan vi se frem til ‘The Magnificient Seven’, et remake af John Sturges’ klassiske western af samme navn (hvis titel inspirerede Tarantinos), som i sig selv var et amerikansk remake af Kurosawas ‘Syv samuraier’.

Og nu er første trailer for ‘The Magnificent Seven’ så landet. Filmen er instrueret af Antoine Fuqua (‘Training Day’, ‘Shooter’, ‘Southpaw’) og har blandt andre Denzel Washington (med seriøse bakkenbarter), Chris Pratt, Ethan Hawke og Peter Sarsgaard på rollelisten.

Den nye ‘The Magnificient Seven’ foregår lige efter borgerkrigen og foregår, ligesom originalen, i en lille by, omend der denne gang er tale om en by, som er bygget op om en guldmine. En guldmine, som er truet af en hensynsløs skurk (Sarsgaard) og hans bande, som forsøger at overtage byen, hvilket leder til en række dødsfald undervejs.

Derfor beslutter en ung enke, der bor i byen, sig for at hyre en bounty hunter (Denzel Washington) og udnytte hans evner til at komme af med byens kriminelle. Han hyrer seks hired guns (heriblandt Chris Pratt og Ethan Hawke) til at hjælpe sig med opgaven.

Omend vi i disse dage vader rundt i remakes, er det alligevel svært ikke at glæde sig til ‘The Magnificient Seven’, der tegner til at blive en stemningsfyldt og underholdende affære.

‘The Magnificient Seven’ får dansk premiere den 22. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af