Første trailer til bestsellerfilmatiseringen ‘The Girl On The Train’ med Emily Blunt, Haley Bennett og Justin Theroux

‘Domestic noir’-genren har kronede dage med sin nedbrydning af hjemmets trygge vægge og udforskningen af, hvordan vores allernærmeste også kan være de allerfarligste. David Finchers filmatisering af bestselleren ‘Gone Girl’ ramte de danske biografer forrige år, og snart kommer filmatiseringen af Paula Hawkins storsælgende spændingsroman ‘The Girl On The Train’ i biograferne.

Emily Blunt indtager rollen som den alkoholiserede Rachel, der savner indhold i sit eget faldefærdige liv og lader sig fascinere af et hus, som ligger på hendes daglige togrute. Da kvinden i huset, Megan (Haley Bennett), en dag forsvinder, involverer Rachel sig overordenligt meget i sagen, der udspiller sig på samme gade som hendes eksmand Tom (Justin Theroux) og hans nye kone Anna (Rebcca Ferguson) bor.

Til tonerne af en langsom og bastung udgave af Kanye Wests ‘Heartless’ indvarsler første trailer en tung og dyster stemning spækket til randen med twists og intriger, hvor især Emily Blunt som Rachel får lov at skinne igennem.

‘The Girl On The Train’ har endnu ikke en dansk premieredato, men rammer de amerikanske biografer den 7. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af