‘Hil, Cæsar!’-stjerne ligner den nye Han Solo

‘Hil, Cæsar!’-stjerne ligner den nye Han Solo

Rygterne har længe svirret om, hvem der skal efterfølge Harrison Ford som Han Solo i den kommende ’Star Wars’-spinoff om gunslingerens unge dage, og nu lader det til, at Disney har fundet deres foretrukne kandidat.

Efter celebre navne som Taron Egerton (’Kingsman’, ’Eddie the Eagle’) og Miles Teller (’Whiplash’) blev kædet sammen med rollen, har det mere ubeskrevne blad Alden Ehrenreich nu lagt sig afgørende i spidsen. Det skriver Deadline, om end intet officielt er bekræftet endnu.

26-årige Ehrenreich blev udråbt som et af Hollywoods store talenter efter sin pragtpræstation i Francis Ford Coppolas ’Tetro’, men har siden ledt forgæves efter det brede gennembrud. Han har dog arbejdet sammen med flere feterede filmskabere som Woody Allen (’Blue Jasmine’), Park Chan-wook (’Stoker’) og senest Coen-brødrene (’Hil, Cæsar!’).

Spinoff-filmen om den unge Han Solo rammer biograferne den 25. maj 2018.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af