Lena Headey svarer tilbage på hadske kommentarer om brug af body-double

Lena Headey svarer tilbage på hadske kommentarer om brug af body-double

Ikke alle kan blive enige om, hvorvidt Cerseis walk of shame i den seneste sæson ‘Game of Thrones’ var velfortjent eller uhyrlig, men det er et faktum, at skuespillerinden Lena Headey brugte en body-double i scenen, hvor hun optræder uden tøj på. Og det afstedkom vrede udmeldinger på Twitter, der gik til angreb på Headeys præstation i afsnittet.

De hårde bemærkninger har Headey nu svaret tilbage på i et interview med Entertainment Weekly i forbindelse med den kommende sæson, hvor hun forklarer sit valg om at bruge en body-double:

»Jeg ved, at jeg er en meget følelsesbetonet skuespiller, og det driver mig virkelig. For at kunne gøre mit arbejde tillader jeg mig selv at være meget sårbar… Ting påvirker mig virkelig. Og tanken om at være nøgen i tre dage og prøve at fastholde hende (Cersei, red.) på den måde, hun ville være, ville gøre mig virkelig vred, tror jeg. Jeg ville ikke være vred. Jeg tror ikke, Cersei ville være vred.

Jeg gjorde, hvad jeg mente, hun ville gøre følelsesmæssigt… Jeg har også børn, og de kender mig nu, og at være nøgen i den scene var bare for meget oveni. Så ja, folk, der forstår mig, synes, det var godt. Og jeg ringede den ikke ind, jeg var der faktisk i tre dage med Rebecca (body-doublen, red.)«, siger hun og fortsætter:

»Nogle mente, jeg var en dårligere skuespillerinde, fordi jeg ikke viste mine bryster. Jeg har lavet nøgenscener. Jeg er ikke imod det«.

Læs også: Vores bud på fremtiden for de vigtigste karakterer, fra Jaime til Jon Snow

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af