Paul Dano og Daniel Radcliffes lig strander på en øde ø i den bizarre ‘Swiss Army Man’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Swiss Army Man’ fik ikke verdens bedste modtagelse, da filmen i januar fik premiere på Sundance. Tværtimod udvandrede dele af publikum fra den kontroversielle film, hvori Paul Dano eksempelvis bruger Radcliffes pruttende lig med et erigeret lem som en motorbåd.

Ja, der er tale om et noget bizar præmis for filmen, der dog fik adskillige meget positive anmeldelser og også har Mary Elizabeth Winstead (‘Death Proof’, ’10 Cloverfield Lane’) på rollelisten. I den netop ankomne første trailer ser vi Paul Dano med stort hulemandsskæg, tilsyneladende strandet på en øde ø, med en løkke rundt om halsen. Dano er klar til at gøre en ende på det hele, da han pludselig spotter en person, der ligger i vandkanten. Uheldigvis snubler han i begejstringen og er lige ved at blive hængt, indtil rebet så knækker.

Personen i vandkanten viser sig at være et lig (Daniel Radcliffe), som Paul Dano vælger at transportere med sig rundt på øen som sin nye ven for at få en illusion af selskab, i bedste ‘Cast Away’-stil. Traileren tyder dog på, at Radcliffe ikke er hundrede point død – han har i hvert fald et par replikker!

Mens ‘Swiss Army Man’ får amerikansk premiere den 17. juni, er det ikke så sandsynligt, at filmen får en dansk premieredato. Vi satser på CPH PIX-festivalen i efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af