Se Jokeren drive gæk med Batman i første trailer for animationsfilmen ‘The Killing Joke’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Igennem de seneste par årtier har graphic novels som Frank Millers ‘The Dark Knight’ og Alan Moores ‘Watchmen’ defineret noget af det ypperste inden for genren med et mørkere og mere voksenorienteret univers end de fleste tegneserier.

Disse værker banede vejen for Moores magnus opus, ‘Batman: The Killing Joke’, der udkom i 1988, og siden har opnået klassikerstatus. Heath Ledger drog sågar stor inspiration fra ‘Batman: The Killing Joke’ i sin forberedelse til rollen som Jokeren i ‘The Dark Knight’.

Mens Hollywood sidenhen har kastet sig over både ‘The Dark Knight’ og ‘Watchmen’, har fans måttet vente længe på en fortolkning af ‘Batman: The Killing Joke’. Nu er DC dog på vej med en animeret film, og første trailer er netop landet.

Vi må nøjes med halvandet minut, hvor vi får præsenteret præmissen fra den originale graphic novel: At en enkelt rædselsfuld dag kan knække selv den bedste. Mens Batman i en voice-over fortæller Jokeren, at han har spurgt sig selv, hvem der ender med at dræbe den anden i deres langvarige kamp, ser vi scener fra de to kamphaners opgør i filmen, og vi ser Commisioner Gordon og hans datter Barbara blive kidnappet. Traileren slutter med Jokerens creepy one bad day-replik, efterfulgt af manisk latter.

Folkene bag ‘Batman: The Killing Joke’ har lagt særlig vægt på at få dygtige skuespillere til at lægge stemme til karaktererne. Og især Mark Hamill (Luke Skywalker) er overbevisende som Jokeren. Til gengæld har der været en del kritik af animationen, efter traileren er kommet ud, og mange mener, at den simpelthen er af alt for lav kvalitet.

‘Batman: The Killing Joke’ har fået en R-rating til mange fans’ store tilfredshed. Filmen får amerikansk premiere til juli, mens det endnu ikke er klart, om den rammer danske biografer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af