Se Robert de Niro som legendarisk boksetræner i første trailer for ‘Hands of Stone’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens 2015 bød på både ‘Creed’, der landede Sylvester Stallone en Oscar-nominering, og ‘Southpaw’ med Jake Gyllenhaal, kan vi i 2016 se frem til at følge Robert De Niro som træneren Ray Arcel i boksedramaet ‘Hands of Stone’.

Og nu har vi altså fået første trailer for filmen, der handler om Roberto Durán, som regnes for at være en af de bedste boksere i historien og altså fik øgenavnet ‘Hands of Stone’. Édgar Ramírez (‘Carlos’, ‘Zero Dark Thirty’, ‘The Bourne Ultimatum’) spiller Durán, mens ingen andre end sangeren Usher skal portrættere bokselegenden Sugar Ray Leonard. John Turturro spiller desuden den mafia-involverede Frankie Cabo, der også arbejdede som boksepromoter.

‘Hands of Stone’ følger således Durán, der oprindeligt er fra Panama og havde en karriere, der varede fra 1968 til 2002. I juni 1980 vandt han WBC-bæltet ved at besejre Sugar Ray Leonard. Det skal blive spændende at se Robert De Niro vende tilbage til boksegenren, som han havde så stor succes med i Scorseses ‘Raging Bull’ for efterhånden 36 år siden.

Filmen får amerikansk premiere til august, men det er endnu uvist, om den kommer til Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af