Sidste ‘X-Men: Apocalypse’-trailer intensiverer spændingen med Hugh Jackmans Wolverine-cameo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er ikke overladt meget til fantasien i den sidste trailer for ‘X-Men: Apocalypse’, men med videreførelsen af det talentfulde cast fra ‘X-Men: Days of Future Past’ og instruktør Bryan Singer ved roret er der stadig forhåbninger om en blockbuster af høj kvalitet.

Stjernesuppen bestående af Oscar Isaac, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters, Sophie Turner og Tye Sheridan hjælper i hvert fald gevaldigt.

Den nye ‘X-Men: Apocalypse’-trailer teaser en hel del information om den kommende films plotpunkter udover den åbenlyse kamp mod Apocalypse. Således erfarer vi blandt andet i den nye trailer, at Quicksilver ved, at Magneto er hans far, Professor Xavier bliver kidnappet, og hans skole for Gifted Youngsters blive brændt ned.

Men vi ser også et glimt af en velkendt skikkelse i trailerens sidste sekunder, hvor stålklinger skarpt vokser ud af en blodig hånd. Mon ikke det er den kære Hugh Jackman, der genbesøger en velkendt rolle?

Hugh Jackman har spillet Wolverine i alle X-Men-installationerne og hele to spin-off-film. Han har forsikret os om, at den tredje Wolverine-film bliver hans sidste inkarnation af mutanten, så det gælder om at værdsætte ham i ‘X-Men: Apocalypse’, der får dansk premiere 19. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af