Jane Bond? Gillian Anderson kører sig selv i stilling som den næste agent 007

Jane Bond? Gillian Anderson kører sig selv i stilling som den næste agent 007

Det står nu skrevet i granit, at Daniel Craig er færdig som James Bond. Så nu hvor Craig har takket nej til 662,2 mio. danske kr. (!) for at spille med i to nye Bond-film, må der nye kræfter til. Buddene på en ny Bond lyder på blandt andre Tom Hiddleston, Tom Hardy, Damian Lewis og Idris Elba. Men hvorfor kan James ikke være en Jane?

Den tanke har ‘The X-Files’- og ‘The Fall’-stjernen Gillian Anderson leget med, da hun postede et billede af sig selv, som en fan havde lavet, hvor hun prydede den velkendte James Bond-plakat og sluttede af med hashtagget #NextBond.

En harmløs joke, jovist, men internettet har allerede flere gange peget på en kvindelig Bond som en mulig fremtid for franchisen. Tidligere er eksempelvis Emily Blunt blevet nævnt, og med den store opbakning Anderson har fået efter sit tweet, kan det være, at flere skuespillerinder kommer i spil.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af