Louis C.K. kommer til Danmark

Louis C.K. kommer til Danmark

Endelig! Louis C.K. er af mange betragtet som en af de bedste og væsentligste nulevende komikere, og nu kommer han endelig til Danmark med et stand-up-show. Ifølge komikerens eget website starter billetsalget til showet i Forum i morgen tirsdag den 17. maj.

Louis C.K. har siden 2010 høstet enorme roser og respekt for de foreløbigt fem sæsoner af sin aparte serie ‘Louie’, der blander alvorstungt drama, menneskelig indsigt og skarp humor på en genrevridende og gennemført original facon. Han både skriver, instruerer og klipper selv serien, som han også spiller hovedrollen i.

Men Louis’ veje af uransagelige, og i starten af året overraskede han alt og alle med en helt ny webserie, ‘Horace and Pete’, som han havde skrevet og instrueret i al hemmelighed med et imponerende cast bestående af blandt andre Steve Buscemi, Alan Alda og Edie Falco. Den teateragtige tragedie indeholder blandt andet det mest radikale serieafsnit, vi længe har set.

Louis C.K. har ikke lagt skjul på, at ‘Horace and Pete’, som han selv har finansieret, har været dyr i produktion, og at han langt fra har tjent pengene ind igen på at sælge den via sit website, men mon ikke den kommende verdensturné atter vil skabe balance i hans private regnskaber?

Læs også: Louis C.K. advarer mod Trump i nyhedsbrev: Hitler, sindssyg og farlig

Louis C.K.
Forum
20. august
Billetsalget starter 17. maj via Billetlugen

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af