Netflixs første talkshow ‘Chelsea’ har fået en trailer – se den nye Oprah overskride alle grænser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har allerede set frem til at stifte bekendskab med endnu en del af den garvede komedienne Chelsea Handler og Netflixs omfattende samarbejde. Først fik vi et par standup-shows, så dokumentarserien ‘Chelsea Does’, og nu får vi et hyppigt ankommende talkshow.

Ligesom i ‘Chelsea Does’ er Chelsea Handler i gang med at undersøge alt det, som hun ikke forstår, eller som hun selv siger det: »I’m treating this show like the college education I forgot to get«. Hvad der ellers sker i ‘Chelsea’ er umuligt at afkode ud fra denne trailer, der bugner af rejser, oplevelser og mennesker – og selvfølgelig en Trump-piñata.

Handler synes at have haft frihed til at forme sit shows indhold uden begrænsende indblanding og med plads til sine bramfrie holdninger. Som hun siger til et interviewoffer: »Oh you can say anything, it’s Netflix«.

‘Chelsea’ får premiere i morgen den 11. maj, og der kommer nye afsnit hver onsdag, torsdag og fredag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af