Nyt Soundvenue ude nu med Gilli på forsiden

Nyt Soundvenue ude nu med Gilli på forsiden

Et nyt Soundvenue rammer gaden i dag pakket med historier fra frontlinjen inden for musik, mode, film og digital kultur – og Gilli på forsiden.

Gilli er et af de største talenter nogensinde i dansk rap. Nyskabende i sin multikulturelle stil og tro mod kvarteret, hvor han er vokset op og føler sig bedst tilpas. Men hvorfor var han først flov over at kalde sig rapper, og hvorfor har han tøvet med at indtage sin retmæssige plads på tronen? Det undersøger vi i et kæmpe interview med den reserverede mand.

Vi taler også med Nicolas Widing Refn om hans nye film, ‘The Neon Demon’, og om kvinder, tennis, dadelkugler og danske filmanmeldere. Vi diskuterer rockstjernens mulige død med Alex Turner, imens Mikkel fra Yung forklarer, hvorfor han er draget af USA, hvor et stort eventyr synes at vente ham. Og Rasmus Heisterberg forklarer, hvorfor han forlod en lovende karriere i Hollywood for at vende tilbage til Danmark for at instruere den personlige film ‘I blodet’.

Vi går også tæt på komikerstjerneskuddet Kate McKinnon, den nye gadedreng i skuespillerklassen Jack O’Connell, og kongen af sort amerikansk film Spike Lee, og så forklarer gangstarapperen YG, hvordan hans ghettoberetninger fra Vestkysten er relevante for os helt almindelige danskere.

Du kan også møde blandt andre Bibi BourellyGaikaModestNaoJulie Brochorst AndersenWhitney og de oprørske Sleaford Mods, der med vrissen punk-rap kæmper for mere ærlighed i musikbranchen. Bo Madsen fortæller desuden åbnehjertigt om bruddet med Mew, og så undersøger vi bagsiden af medaljen, når musikere deler deres privatliv med fans via sociale medier.

Du får desuden to radikale fotoserier med grænsesøgende mode, og så anmelder vi som altid tidens væsentligste nye musik, film og serier.

Vil du have det nye store, tunge magasin ind af brevsprækken hvert kvartal? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

SVM99_spread3d_008

 
SVM99_spread3d_012

 
SVM99_spread3d_005

 
SVM99_spread3d_013

 
SVM99_spread3d_007

 
SVM99_spread3d_009

 
SVM99_spread3d_014

 
SVM99_spread3d_001

 
SVM99_spread3d_002

 
SVM99_spread3d_016

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af