Se Erykah Badu i ny trailer til det Nas-producerede drama ‘The Land’ – med Kanye på soundtracket

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mange gode kræfter forenes i den kommende spillefilm ‘The Land’. Sidste år blev det annonceret, at det Nas-producerede drama har Erykah Badu på rollelisten, og nu er en ny trailer landet, som afslører, at blandt andre Kanye West, Badu og Pusha T leverer musikken til filmen.

‘The Land’ omhandler fire teenagere fra Cleveland i USA, der drømmer om at blive professionelle skateboardere, men bliver involveret i en narkosag. Udover Badu spiller også mesterlige Michael K. Williams (‘The Wire’, ‘Boardwalk Empire’) og rapperen Machine Gun Kelly med, imens debutanten Stephen Caple Jr. sidder i instruktørstolen.

Traileren emmer af ungdommelig rastløshed og stemningsfulde billeder fra Clevelands skateboardmiljø. ‘The Land’ har amerikansk biografpremiere den 29. juli, hvor også det Nas-producerede soundtrack er ude.

Læs også: Erykah Badu samarbejder med politisk bevidst designer – »Vi er et perfekt match«

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af