Seth Rogen indrømmer: Jokes i ‘Superbad’ var åbenlyst homofobiske

Seth Rogen indrømmer: Jokes i ‘Superbad’ var åbenlyst homofobiske

Måske er det i lyset af GLAAD’s rapport om Hollywood-films homofobi, eller måske er det ni års erfaringer og akkumuleret visdom, der har gjort udslaget. Men i hvert fald er Seth Rogen ikke længere bange for at kritisere sig selv og sine tidligere film for homofobiske tendenser.

Ved en pressekonference for sin nye film, ‘Bad Neighbors 2’, fortalte han The Guardian: »Det er sjovt at se på nogle af de film, vi har lavet i de sidste 10 år, ud fra den nye epoke, nye sociale bevidstheder. Der er helt sikkert nogle ting i vores tidligere film – og selv i vores nyere film – hvor man allerede et år senere, tænker ‘øh, måske var det ikke den bedste idé’. Der er sikkert nogle vittigheder i ‘Superbad ‘, der sommetider grænser til det åbenlyst homofobiske«.

»Det kommer alt sammen fra unge i highschool, som taler sådan, men jeg tror også, det ville være fjollet af os ikke at anerkende, at vi også, til en vis grad, glamouriserede det sprog«.

Måske ser vi om nogle år Rogen undskylde for sin kommende ‘Bad Neighbors 2’ eller den første r-ratede animationsfilm i USA’s historie ‘Sausage Party’?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af