Matt Damon forsvarer Den Kinesiske Mur mod monstre i ’The Great Wall’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med ’Hero’ og ’House of Flying Daggers’ i bagkataloget er der ingen tvivl om, at kinesiske Zhang Yimou behersker tyngdekrafttrodsende action i stor skala, men han hæver alligevel ambitionsniveauet en tand yderligere i ’The Great Wall’ – den efter sigende største filmproduktion til dato skudt udelukkende på kinesisk grund.

Samtidig er det instruktørens første engelsksprogede film med et cast bestående af Matt Damon, Willem Dafoe og Pedro Pascal (Oberyn fra ’Game of Thrones’) foruden en række af kinesisk films etablerede navne. Blandingen af stjerner fra Asien og Hollywood er muligvis et fingerpeg om fremtidige tendenser i Hollywood i en tid, hvor det kinesiske marked til stadighed bliver vigtigere.

Selve traileren til ’The Great Wall’ lover en hårrejsende historieomskrivning med overnaturlig action ved Den Kinesiske Mur. Ifølge filmen var der således en grund til, at muren blev bygget – for at holde glubske monstre fra døren.

Det er en mildt sagt pirrende præmis, der tilsat Yimous sans for svævende, visuel bravur giver løfter om et mindeværdigt actionbrag. ’The Great Wall’ får dansk biografpremiere den 23. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af