Oscar Isaac får rolle i Steven Spielbergs kommende film, ‘The Kidnapping of Edgardo Mortara’

Oscar Isaac får rolle i Steven Spielbergs kommende film, ‘The Kidnapping of Edgardo Mortara’

Steven Spielberg var tilbage i storform med sidste års bevægende koldkrigsdrama, ‘Bridge of Spies’. Og nu er der ydermere god grund til at skrue forventningerne op til et af hans næste projekter, filmen ‘The Kidnapping of Edgardo Mortara’, da det er blevet offentliggjort, at Oscar Isaac vil indtage en stor rolle.

Filmen, der er baseret på en bog af David Kertzer, foregår i 1800-tallets Italien og omhandler en jødisk dreng, der bliver kidnappet fra sine forældre og påtvunget en katolsk opdragelse. Det er tidligere blevet afsløret, at en af Spielbergs nye yndlingslegekammerater, Mark Rylance, der også medvirkede i ‘Bridge of Spies’, skal spille Pave Pius IX i filmen. Der er endnu ingen detaljer om, hvem Oscar Isaac skal spille, men han og Rylance burde kunne udgøre en spændende alliance på lærredet.

Indspilningerne vil dog først gå i gang i starten af 2017, når Spielberg har lagt sidste hånd på sit andet projekt, filmatiseringen af sci-fi-bestselleren ‘Ready Player One’.

Læs også: Se kæmperne slås i den nye trailer for Steven Spielbergs ‘The BFG’

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af