Se den komplet uregerlige trailer til Vin Diesel-filmen ’xXx: Return of Xander Cage’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vin Diesel har aldrig været kendt for mådehold og dramatiske nuancer, men den første trailer til ’xXx: Return of Xander Cage’ får alligevel hans tidligere bedrifter til at ligne indadvendte kammerspil.

FC Barcelonas Neymar Jr., surfing på motocrosscykler og Vin Diesel på ski i skoven (der er ikke skyggen af sne!) blandes skamløst i en fuldstændig uregerlig trailer, der udfolder sig til lyden af Samuel L. Jacksons sarkastiske røst.

’xXx’-serien var ellers lagt i graven, efter Diesel trak stikket som elitesportsudøveren gone specialagent Xander Cage og lod Ice Cube styre franchisen lukt i økonomisk ruin, men nu vender det kronragede muskelbundt tilbage til mere halsbrækkende ramasjang.

D.J. Caruso (‘Disturbia’, ‘I Am Number Four’) instruerer tilsyneladende uden hæmninger og god smag, men hvis traileren holder, hvad den lover, bliver tømmermændene knap så tunge i 2017. ’xXx: Return of Xander Cage’ har dansk biografpremiere den 19. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af