Mads Mikkelsen-film i nye problemer: Ny instruktør tager styringen på ‘Rogue One’s postproduktion

Mads Mikkelsen-film i nye problemer: Ny instruktør tager styringen på ‘Rogue One’s postproduktion

Den imødesete ‘Rogue One: A Star Wars Story’ kan efterhånden ikke se premieren for bare problemer og postproduktion. Først forlød det, at Disney havde bestilt omfattende reshoots af filmen, efter at have set instruktør Gareth Edwards’ første udgave, og senere at to assisterende instruktører ville blive hentet ind for at bistå disse. Nok er reshoots ikke unormalt i Hollywood-produktioner, men de nyeste rygter får det alligevel til at føles, som om noget er lunkent ved den nye ‘Star Wars’-spinoff, hvor Mads Mikkelsen spiller rollen som Galen Erso.

Han udtalte sig allerede i juni om reshoot-rygterne, hvor han prøvede at nedtone polemikken, men det er næppe gode tegn, at der her to måneder senere stadig er rygter om, at cheferne ikke er tilfredse med, hvad de ser.

Ifølge The Hollywood Reporter har der været et direkte magtskifte på de nu afsluttede reshoots, hvor den assisterende instruktør og ukreditterede medforfatter på ‘Rogue One’ Tony Gilroy tog teten, mens instruktør Gareth Edwards gav input. Gilroy, der har skrevet manuskript til ‘Bourne’-filmene og ‘Armageddon’, skulle løse problemer med blandt andet filmens slutning, og han har nu overtaget styringen på hele filmens postproduktion, fortæller kilder på settet, der dog ikke oplyser, om reshoots også involverer Mads Mikkelsen.

Der lader dog ikke til at være ondt blod mellem Edwards og Gilroy, hvor af sidstnævnte også assisterede Edwards på hans ‘Godzilla’ fra 2014.

»Der er ikke to separate klipperum; de er begge derinde med deres idéer«, fortæller en anonym kilde. »Tony er en stærk stemme, men de arbejder sammen«.

Disney har ikke kommenteret på rygterne, men en anonym kilde fra Disneys egne kontorer har tidligere sagt, at Disney blot forsøger at lave den bedste film for fansene. Om det lykkes, får vi at se ved premieren den 14. december i år.

Læs også: Se det første billede af Mads Mikkelsen i ‘Star Wars’-filmen ‘Rogue One’

Læs også: Sikkert og vist: Darth Vader vender tilbage i ‘Rogue One: A Star Wars Story’

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af