Mariah Carey, Xzibit og en guldpistol – flere intriger og stjerner i ny trailer til tredje sæson af ’Empire’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det har aldrig skortet på intriger, dramatik eller store gæstestjerner i ’Empire’, hvis to første sæsoner blev et overraskende kæmpehit.

Den nye trailer til seriens tredje sæson afslører, at serien, der handler om den dødeligt syge pladeselskabsejer Lucious Lyon, som spiller sine tre sønner ud mod hinanden for at afgøre, hvem der overtage hans livsværk, fortsætter i samme spor.

Med vanlig sans for kitschet dramatik overdrages en guldpistol – hvad mon den skal bruges i en serie, der før har budt på mord?

Samtidig ses Mariah Carey i traileren, hvor hun synger sammen med Lucious’ ældste søn, Jamal, der grundet sin homoseksualitet og store talent er kommet på kant med sin far.

»You always go a trick up your sleeve«, siger Mariah Carey i traileren, og det antydes dermed, at hun skal spille en rolle – og ikke bare sig selv – da hun formentlig har en forhistorie med Lucious’ ekskone, Cookie Lyon.

Rapperen Xzibit kan også opleves, og han bringer noget gangsta rap-attitude med et slagsmål og sin generelt truende karisma.

Den sæbeoperalignende musikserie er blevet kendt for at byde på store gæstestjerner i roller som dem selv eller deciderede karakterroller – således har Alicia Keys, Ludacris, Chris Rock, Kelly Rowland, Naomi Campbell og Jennifer Hudson alle medvirket – for kun at nævne nogle musikere.

Sæson tre kan ses på Viaplay i september.

Læs også: Det skal du streame marts

Læs også: ‘Empire’: Den hyperpopulære hiphop-serie er frygteligt underholdende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af