Ny Honest Trailer for ’Gladiator’ sammenligner Joaquin Phoenix med Nikolaj Coster-Waldau

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom filmen er så gammel, at den ville være myndig, hvis den var et menneske, er ’Gladiator’ fra 2000 først nu blevet udsat for en tur i Honest Trailer-maskinen.

Men filmen er ikke en klassiker for ingenting, og de normalt så bidske gutter fra Screen Junkies, der står Honest Trailer-konceptet, har ualmindeligt svært ved at finde noget, at kritisere Ridley Scotts sværd-og-sandalfilm for.

»Filmen er så god, at man glemmer, at Hans Zimmer genbrugte sin musik i ’Pirates of the Caribbean’«, medgiver fortællerstemmen, og traileren retter derfor lige så meget skytset mod tiden, som ’Gladiator’ udkom i, som filmen selv.

Ifølge traileren handler ’Gladiator’ om højdepunktet i den romerske civilisation, men udkom i lavpunktet for vores egen – altså dengang Limp Bizkit og Ja Rule toppede hitlisterne, og ’Mission Impossbile’ med Tom Cruise indspillede mange penge.

Og så bliver Nikolaj Coster-Waldau også lige hevet ind i billedet for sin rolle som den adelige hærfører med hang til blodskam Jamie Lannister i ’Game of Thrones’. Den rolle er nemlig en sej og mere maskulin udgave af Joaquin Phoenix’ plagede tronarving Commodus med seriøse far-, søster- og nevøissues.

»Han er Jamie Lannister, hvis han ikke kunne slås. Eller lede en hær. Eller knalde sin søster«, lyder det spydigt.

Læs også: ‘Batman v Superman’ udslettes i forrygende Honest Trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af