‘Rogue One: A Star Wars Story’-instruktør er ikke helt sikker på titlens betydning

‘Rogue One: A Star Wars Story’-instruktør er ikke helt sikker på titlens betydning

Efter at ‘Star Wars: The Force Awakens’ formåede at leve op til hypen, har fans dårligt kunne vente på den næste film i Star Wars-universet, ‘Rogue One: A Star Wars Story’, som er sat til at have verdenspremiere til december.

I et nyligt interview med Empire blev instruktøren bag, Gareth Edwards, spurgt ind til den eksakte betydning bag filmens titel. Lidt overraskende var han faktisk ikke så sikker på det, som man ellers skulle tro.

»Jeg har tænkt over det. Hvad betyder den?«, siger han til Empire.

»Rogue One er et kaldesignal fra militæret på en måde. Men dette er den første film (i ’Star Wars’-serien, red.), der går off-piste og ikke er en del af sagaen – eller historien om Anakin (Skywalker, red.) – så det er ’afhopperen’, you know?«.

Men der er en tredje en betydning, som knytter sig Jyn Erso, der i filmen er datter Mads Mikkelsens karater Galen Erso og spilles af Felicity Jones, sagde Edwards.

»Den beskriver også hende på en måde. Hun har lidt afhopper i sig«.

»Der er mange forskellige betydninger«, sluttede Edwards.

Gareth Edwards har tidligere instrueret sci-fi dramaet ‘Monsters’ fra 2010 og senest monsterbraget ‘Godzilla’ fra 2014, som modtog blandet, men overordnet set positiv modtagelse. Om han er i stand til at leve op til standarden, som J.J. Abrams satte med ‘Star Wars: The Force Awakens’, må tiden vise, men om titlen er hans valg lader til at være tvivlsomt.

Læs også: Mads Mikkelsen officielt præsenteret i ‘Star Wars’-filmen ‘Rogue One’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af