‘Snatch’ bliver til en tv-serie med ‘Harry Potter’-skuespiller i bærende rolle

‘Snatch’ bliver til en tv-serie med ‘Harry Potter’-skuespiller i bærende rolle

Guy Ritchies kultklassiker og heist-komedie ‘Snatch’ fra 2000 med Brad Pitt og Jason Statham er blevet en af de mest mindeværdige inden for sin genre takket være et utal af skarpe gangster-kælenavne, kriminelle forviklinger til den store guldmedalje og lektionen om at holde sig fra mænd, der holder af grise.

Det er derfor oplagt materiale for reboot-glade Hollywood at skue tilbage mod filmen for at finde inspiration, og nu laver den amerikanske streamingtjeneste Crackle nu filmen til en tv-serie, skriver Deadline.

Rupert Grint, der er stadig er bedst kendt som Harry Potters bedste ven, Ron Weasley, i filmfranchiset, skal både spille med og producere serien, hvis optagelser påbegyndes i næste uge i Manchester, England. Serien vil lade sig inspirere af stemningen i filmen, men har en anden historie omhandlende småkriminelle hustlers fund af store mængder stjålen guld og den efterfølgende navigering i Londons kriminelle undergrund.

Grint skal spille Charlie Cavendish, en nederdrægtig svindler, og han skal spille over for blandt andet Dougray Scott (‘Fear the Walking Dead’) og Ed Westwick (‘Gossip Girl’).

Første sæson af ‘Snatch’-rebootet får 10 afsnit forfattet af Alex De Rakoff, der tidligere har instrueret ‘Dead Man Running’ og ‘The Calcium Kid’. Den forventes at få premiere i 2017.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af