Steven Soderberghs ‘The Girlfriend Experience’ får en anden sæson og en helt ny historie

Steven Soderberghs ‘The Girlfriend Experience’ får en anden sæson og en helt ny historie

Steven Soderberghs anmelderroste film ‘The Girlfriend Experience’ fra 2009 blev i 2015 til en ligeså anmelderrost tv-serie, der ruskede godt op i forestillingerne om den kvindelige prostituerede i et stilsikkert, dystert og solidt drama. Seriens medvind hos kritikerne og seerne skyldes nok særligt, at Lodge Kerrigan og Amy Seimetz både skrev og instruerede alle sæsonens afsnit – og nu får de lov at gøre det igen.

Starz har valgt at forny ‘The Girlfriend Experience’, hvis første sæson kan ses på C More, med en anden sæson, der får 14 episoder. I følge The Hollywood Reporter fortsætter Steven Soderbergh som executive producer, men herfra kommer der også nye boller på suppen. Hele castet bliver nemlig skiftet ud til fordel for en ny historie om luksusprostitution, og hermed kan serien officielt kalde sig en antologi i stil med ‘Fargo’ og ‘True Detective’.

Fornyelsen er en sejr for Soderberghs vision for auteur tv-serierne, hvor serieskaberne er konsistent inde over hele sæsonen og gæsteinstruktion er fy-fy. Om Soderberghs anden auteurserie , den mindst lige så vellykkede ‘The Knick’, får en tredje sæson er dog stadig et ubesvaret spørgsmål.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af