Video: Ny Honest Trailer fokuserer en del på pik i ’Watchmen’

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er masser af positive nyheder for instruktør Zack Snyder for tiden. Der er netop kommet ny trailer til hans kommende film ’Justice League’, og der går rygter om, at en ny Superman-film med Zack Snyder ved roret er i støbeskeen.

Måske netop derfor har folkene fra Screen Junkies besluttet, at lave en af deres berømte og berygtede Honest trailers med Zack Snyders ’Watchmen’, selvom filmen er fra 2009.

I den sædvanlige satiriske drengerøvsstil morer gutterne bag videoen sig over, at filmen konstant viser karakteren Dr. Manhattans pik, selvom den ikke er særligt meget i tegneserierne.

Den karakteristisk sprøde voice over noterer sig, at også andre karakterer i filmen kæmper med de ædlere dele: »Superhelte. der gør deres bedste for at bekæmpe kriminalitet og bevare en erektio«, lyder det.

Men der bliver selvfølgelig også plads til Honest trailer-varemærket med at bore fingeren ind, der hvor filmen halter: »Fyldt med så mange historietråde, at det føles som at binge alle sæsoner af Lost på samme tid«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af