Brad Pitt og Marion Cotillard forelsker sig i traileren til krigsdramaet ‘Allied’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Under Anden Verdenskrigs møder efterretningsofficeren Max Vatan (Brad Pitt) den smukke franske modstandskvinde Marianne Beausejour (Marion Cotillard) bag fjendens linjer i Nordafrika. De forelsker sig midt i krigens hede, men det er først, da de kommer til London, at krigens pres for alvor tester deres forhold.

Det er selvfølgelig et spørgsmål om temperament, om man nyder en stor skefuld romantik i sine krigsfilm, men ud fra traileren ser det ud til, at ‘Allied’ har mere at byde på end et simpelt kærlighedsdrama. Robert Zemeckis (‘The Walk’, ‘Forest Gump’) står bag det romantiske krigsdrama.

Det er umuligt ikke at spekulere over Paramounts timing for denne nye trailer til ‘Allied’, der dukkede op i slipstrømmen på nyheden om Brad Pitt og Angelina Jolies skilsmisse. Skulle man ikke have opfanget det, går rygtet nemlig på, at skilsmissen blandt andet skyldes en affære mellem de to hovedrolleindehavere i ‘Allied’, Pitt og Cotillard, som mødtes under filmen (ikke helt ulig, hvordan Jolie og Pitt mødtes under Mr. and Mrs. Smith for lidt over 10 år siden). Akavet.

‘Allied’ er sat til dansk biografpremiere den 24. november.

Læs også: Pitt og Fincher teamer op i forsøg på at redde problemramt sequel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af