‘Breaking Bad’-instruktør på vej med mørk HBO-serie om kultleder

‘Breaking Bad’-instruktør på vej med mørk HBO-serie om kultleder

Der er gået tre år, siden sidste afsnit af mesterlige ‘Breaking Bad’ løb over skærmen. Siden har seriens skaber og instruktør, Vince Gilligan, helliget sig den mere letbenede, men bestemt seværdige, spin-off ‘Better Call Saul’ og politiserien ‘Battle Creek’, men nu bevæger han sig ind på helt nyt og meget mørkt territorium.

Deadline fortæller, at Gilligan brygger på en miniserie for HBO, der under titlen ‘Raven’ fortæller historien om kultlederen Jim Jones, der i 1978 fik en stor gruppe tilhængere til at begå masseselvmord i byen Jonestown, Guyana, efter at have myrdet parlamentarikeren Leo Ryan. Serien vil blive baseret på Tim Reitermans bog ‘Raven: The Untold Story Of Jim Jones And His People’.

Vince Gilligan vil indtage rollen som manuskriptforfatter og executive producer, imens Michelle MacLaren, der instruerede flere uforglemmelige ‘Breaking Bad’-afsnit, sidder i instruktørstolen. Men på holdet er også skuespillerinden Octavia Spencer, der dog højst sandsynligt skal producere frem for at spille med.

Et stærkt hold og et på papiret særdeles stærkt materiale. Der er endnu ikke fastsat nogen premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af