Daniel Day-Lewis og Paul Thomas Anderson arbejder sammen om ny film

Daniel Day-Lewis og Paul Thomas Anderson arbejder sammen om ny film

Allerede i ‘There Will Be Blood’, fandt vi ud af, hvad der sker, når man sætter Oscarvinderen Daniel Day-Lewis sammen med den mesterlige Paul Thomas Anderson: Man får et uforglemmeligt værk.

Nu samles duoen igen til en unavngiven film, der skal handle om modeverdenen i 50’ernes London. Instruktøren bag ‘Inherent Vice’, ‘The Master’, ‘Magnolia’ og ‘Boogie Nights’ har allerede skrevet manuskriptet, og optagelserne er sat til at starte i begyndelsen af næste år.

Daniel Day-Lewis holder rekorden for flest vundne Oscarstatuetter for bedste mandlige skuespiller med ‘Lincoln’, ‘There Will Be Blood’ og ‘My Left Foot’ (1989). Derudover var han også nomineret til en Oscar for sin rolle i ‘Gangs of New York’ (2002) og ‘In the Name of the Father’ (1993).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af