Netflix på vej med ny true crime-dokumentar – se traileren til ‘Amanda Knox’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens Laura Ricciardi og Moira Demos optager den nye sæson ‘Making a Murderer’, er der allerede et nyt fix for de drabshungrede hjemmedetektiver i stuerne, når dokumentaren om en af kriminalhistoriens største retssager får premiere på Netflix.

Ikke ulig den ligeledes nyligt genbesøgte retssag mod O.J. Simpson var unge Amanda Knox’ rettergang et tilløbsstykke for både medier og seere. I centrum af det hele stod den 20-årige amerikanske studerende Amanda Knox, der stod tiltalt for koldblodigt at have dræbt sin britiske roomie Meredith Kercher under er ophold i Peruga i Italien. Medierne fremstillede hende generelt som et monster, mens de gennemrodede hendes privatliv til ukendelighed, hvilket fik store konsekvenser for både hendes retssag og senere liv.

Knox blev frifundet og dømt to gange, og nu stiller hun sig frem i Netflix-dokumentaren for både at belyse sagens fakta og hendes liv på den anden side af fængslet. Dokumentaren udforsker både nutiden og fortiden, mens den taler med både hendes forsvarer, anklager og eks-kæresten Raffaele, der også blev indblandet i mordsagen.

‘Amanda Knox’, der er produceret af danske Mette Heide, får premiere på Netflix den 30. september. Netflix har frigivet to trailere til dokumentaren, hvor Knox, i stil med dokumentarens tema om mediernes og borgernes sociale ansvar, i den ene præsenteres som forbryder, i den anden som offer.

Læs også: True crime-abstinenser? Her er dit næste fix af serier, film og podcasts

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af