Se trailer: Jessica Chastain i den ‘House of Cards’-lignende thriller ‘Miss Sloane’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jessica Chastain har gang på gang bevist sit skuespillertalent i en perlerække af forskelligartede roller, lige fra den barske Maya i ‘Zero Dark Thiry, der balancerede publikums sympati på en knivsæg, til den moderkærlige Mrs. O’Brien i ‘The Tree of Life’.

Nu spiller hun den nådesløse lobbyist Elizabeth Sloane i ‘Miss Sloane’, der netop har fået sin første trailer. Som lobbyist hyres Sloane af store magtfulde firmaer for at overbevise politikerne i Washington om at støtte deres sag. Et arbejde, Sloane udfører bedre end nogen anden, men da hun får til opgave at gennemtrumfe en omfattende våbenlov, står hun over for sin hidtil største udfordring.

Traileren til ‘Miss Sloane’ vækker stærke associationer til det politiske spil i ‘House of Cards’, og det ser ud til, at Chastains karakter – ligesom Maya i ‘Zero Dark Thirty’ – kommer til at befinde sig i en moralsk gråzone. Lobbyisme bliver som regel stemplet som usympatisk, men sagen, som Sloane kæmper for, vil helt sikkert vække sympati hos en stor del af publikum.

‘Miss Sloane’ er sat til premiere den 9. december i USA, men det er endnu uvist, hvorvidt den kommer til Danmark.

Læs også: Idris Elba og Jessica Chastain indtager hovedrollerne i Aaron Sorkins instruktørdebut, ‘Molly’s Game’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af