Soundvenue Forpremiere: Oplev Oasis-filmen ‘Supersonic’ før alle andre – en guldgrube af Gallagher-guf

Soundvenue Forpremiere: Oplev Oasis-filmen ‘Supersonic’ før alle andre – en guldgrube af Gallagher-guf

Sidste år blev dokumentarfilmen om Amy Winehouse en massiv succes, og nu kommer producerne bag ’Amy’ med en ny eksplosiv musikdokumentar.

’Oasis: Supersonic’ handler, som titlen antyder, om Manchester-bandet, der fik sit store gennembrud i 90’erne og siden har skabt en konstant strøm af overskrifter, på godt og ondt.

Noel og Liam Gallagher har selv været involveret i skabelsen af filmen, men de skåner ikke sig selv, og filmen er spækket til randen med deres bedste og mest rablende øjeblikke. Der er masser af hidtil uset, latterfremkaldende materiale fra bandets tidlige år, og man føler, man er med på hele deres tumultariske rejse. Samtidig er filmen en flot fortalt demonstration af, hvorfor Oasis må anses som et af rockhistoriens største band.

’Oasis: Supersonic’ er både for fans og novicer, og vi er stolte af at kunne invitere til den første danske visning af filmen 3. oktober kl. 21.00 i Grand Teatret i København. Se traileren herunder.

Køb billet HER.

Soundvenue Forpremiere
Grand Teatret
3. oktober kl. 21.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af