Amy Schumer fortsætter fuckfingeren til Trump-fans med ironisk åbent brev

Amy Schumer fortsætter fuckfingeren til Trump-fans med ironisk åbent brev

Amy Schumer fortryder ikke, at hun pissede omkring 200 Trump-tilhængere af, som rejste sig op og forlod salen, da hun forleden besøgte Tampa Bay i Florida.

Faktisk fortsætter hun sin tirade mod Trump og hans tilhængere, dog i lidt mere nedtonet og camoufleret form. Det fik publikum til hendes show i Madison Square Garden i New York at føle to dage efter kommentaren i Florida, da Schumer fremlagde et åbent brev til sine fans.

»Dearest Tampa, I’m sorry you didn’t want me, a comedian who talks about what she believes in, to mention the biggest thing going on in our country right now. […] After the show, I want you to know that I will go straight to a rehab facility that will teach me how to make all people happy. Both the rich, entitled, white people who are gonna vote for him and the very poor people — who’ve been tricked into it«, sagde hun blandt andet.

Skulle man være i tvivl om ironien rundede hun brevet af med at levere en “dybfølt undskyldning”:

»And Tampa, I’m so sorry. I shouldn’t have said that he was an orange, sexual-assaulting, fake-college-starting monster. Shouldn’t have said that. I will never again say that he is an orange, sexual-assaulting, fake-college-starting monster«, inden hun kiggede frem imod, at kunne lægge det hele bag sig om nogle uger – »when Hillary Clinton is our motherfucking president«.

Du kan se hendes undskyldning herunder:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: 200 Trump-tilhængere forlader Amy Schumer-show efter flere minutters latterliggørelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af