Amy Schumer kritiseret for racisitisk og tonedøv ‘Formation’-parodi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amy Schumer har frigivet en parodi af Beyoncés ‘Formation’-video, hvor hun i selskab med Goldie Hawn, Wanda Sykes og Joan Cusack planker trin og scener fra videoen som en teaser for deres kommende ‘Mother/Daughter’-projekt.

Det har fået drøje hug på Twitter, hvor flere påpeger, at det ikke er passende for Amy Schumer at planke en sang og video, der i så høj grad handler om race og eksempelvis politibrutalitet over for afroamerikanere.

I videoen har hun og Hawn eksempelvis en t-shirt på med teksten ‘Texas Bama’, der er en nedsættende term for sorte.

Det har affødt hashtagget #AmySchumerGottaGoParty på Twitter, hvor feminister og aktivister alle kritiserer Schumer for ikke at se den kulturelle appropriation i videoen.

Videoen startede i øvrigt som en Tidal-eksklusiv udgivelse, så man må næsten formode, at den er klappet af med repræsentanter for enten Beyoncé eller Jay Z.

Schumer har selv reageret ved at uploade denne slet skjulte kommentar:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Amy Schumer fortsætter fuckfingeren til Trump-fans med ironisk åbent brev

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af