Bill Murray eller Tom Hanks? Internettet splittet over hvem, der får barn til at græde

Bill Murray eller Tom Hanks? Internettet splittet over hvem, der får barn til at græde

Der er noget helt særligt over det, når det sker: Omtrent engang om året, går internettet i selvsving over en eller anden ligegyldighed. Sidste år var det farven på en kjole, som ingen kunne blive enige om. I år tegner det til at blive et tre år gammelt billede af Bill Murray eller Tom Hanks, der deler vandene.

Nyhedssite efter nyhedssite har samlet billedet op og spiller på internethordernes trang til at råbe af hinanden over noget idiotisk. Og ja, det kan godt ligne Tom Hanks på billedet, men der er ingen tvivl: Det er Bill Murray.

Billedet, der ligger på Facebook-siden ‘Reasons My Son Is Crying’, har de seneste dage fået endnu en tur rundt i manegen efter det blandt andet er poppet op på Reddit. På billedet står en orangeklædt mand og imiterer et grædende barn til morens store glæde. Billedteksten er: ‘He Met Bill Murray’.

Og ja, det er Bill Murray. 0 procent tvivl. Han har orange tøj på og befinder sig tilsyneladende på golfbane. Klassisk Murray. Moren til knægten insisterer i øvrigt også.

Ret skal være ret: Ved første øjekast ligner det en ældre Tom Hanks, hvilket rigtig mange stadig er overbevist om under billedet. Tom Hanks er da også kendt for nogle ret episke fan-møder, for eksempel da han for en måned siden crashede et nygift pars bryllupsbilleder.

Stadig i tvivl? Ikke mere.

Det er dog ganske nyttig viden, at en vrælende Bill Murray ligner Tom Hanks, der kalder på Wilson. Så er vi dækket ind, hvis der er en af de to, der skal have sin egen biopic i de kommende år.

Læs også: Se video: Bill Murray crasher pressekonference i Det Hvide Hus for at snakke om baseball

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af