Er du ‘Skam’-ekspert? Test din viden om livets gang på Nissen

Er du ‘Skam’-ekspert? Test din viden om livets gang på Nissen

‘Skam’ er med hastige skridt ved at blive en fællesmarkør for en hel norsk generation og en dansk ditto. Troværdige karakterer og naturlig dialog har fået over 70.000 danskere med på galejen om livet set fra 1STE klasse på Nissen Hartvig skole i Oslo.

Serien er genialt skruet sammen med et subtilt, men enormt vanedannende udgivelsesmønster, der følger ugens løb i realtime for seriens karakterer. Intet er overladt til tilfældighederne, hverken uden for eller på skærmen, men samtidig bliver der ikke overforklaret noget. Djævlen ligger i detaljen.

Spørgsmålet er så bare: Har du fanget alle detaljerne i ‘Skam’?

[viralQuiz id=8]

//Overskriv description wpvq_facebook_description = wpvq_facebook_description || ""; wpvq_facebook_description = jQuery('meta[property="og:description"]').attr('content');

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af