John Oliver spidder det amerikanske politi i knivskarpt indslag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I lyset af mediernes fokus på det amerikanske politis magtmisbrug og ‘Black Lives Matter’-bevægelsen har John Oliver lavet et længere indslag om det amerikanske system for at undersøge og holde politibetjente ansvarlige for deres forseelser.

Til trods for emnets alvor er det naturligvis ikke uden Olivers karakteristiske spidende humor, at han går i dybden med sagen. Han åbner blandt andet med et herligt klip af en mand, der under sin egen anholdelse forsøger at belære politibetjenten om den amerikanske forfatning.

Oliver er også skuffet over, at Hillary Clinton ikke kunne mande sig op under sit besøg i Mary J. Bliges talkshow ‘The 411’, da Blige valgte at fremføre et intimt Springsteen-cover en halv meter fra hende. »Jeg støtter dit budskab, men det der var akavet som ind i helvede, og jeg ville ønske, at du ikke havde gjort det!«, burde Clinton ifølge Oliver have sagt.

Læs også: John Oliver spidder Donald Trumps skandalefortid i nyt fantastisk segment

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af