Jon Hamm og Jimmy Fallon opfører fængslende scener fra deres skildpadde-sæbeopera

Jon Hamm og Jimmy Fallon går langt tilbage. I firserne var de sammen på cop-showet ‘Palisades Park Pet Patrol’, hvor protagonisterne havde mere end almindeligt svært ved at holde fødevarer med munden. Men det er måske de færreste der ved, at de to også spillede over for hinanden i sæbeoperaen ‘In The Dusk of Night’.

Det er i al fald tilfældet, hvis man skal tro en sketch, som Fallon og Hamm opførte på The Tonight Show op til weekenden. I sketchen spillede de kollegerne David og Harvey, der er fanget i et fængslende trekantsdrama. Plus en skildpadde i en fjernstyret bil.

Det er stærkt tv. Ikke lige så stærkt som ‘Palisades Park Pet Patrol’, men tæt på.

Læs også: Før den store ’Mad Men’-finale: De mest ubetalelige Jon Hamm-øjeblikke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af