Keegan Michael-Key leverer vejrprognose for Donald Trumps valgsejr

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filminstruktøren Joss Whedons Save the Day-kampagne har indtil videre hjulpet med at få 40.000 amerikanere til at registrere sig som vælgere. Tidligere samlede han The Avengers mod Trump, og med under en måned til, at stemmeurnerne bliver stillet frem, leverer han nu en apokalyptisk vejrprognose, i tilfælde af at Trump skulle løbe med sejren.

Komikeren Keegan Michael-Key fra sketchshowet ‘Key & Peele’ forsøger sig med en optimistisk facon, når han fortæller om vejret den dag, hvor Trump officielt bliver præsident. Der er en tung sky af benægtelse, der dækker landet, hvilket skubber sydstaterne tilbage til tilstande senest set i 60’ernes borgerrettighedskamp, mens Canada sender en masse selvtilfredse blikke og grin ned over landet.

Og sidst, men ikke mindst vil en atomvinter udrydde hele landet. Det er ikke svært at forstå, hvorfor den kvindelige nyhedsvært hengiver sig til gråd.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af