‘Melanianade’: Donald Trumps kvinder svarer igen i Beyoncé-inspireret ‘SNL’-spoof

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beyoncés ‘Lemonade’ formidlede fornemt en kvindes indignation i et utroskabsramt ægteskab. Derfor udgør albummet også den perfekte ramme for Melania Trumps opgør med sin mands sexistiske bemærkninger og generelle svigt.

Kvinderne i Donald Trumps liv har ellers forholdt sig stille under den mediestorm, som #pussygate har udløst, men nu har den kontroversielle præsidentkandidats hustru omsider fået nok – i hvert fald hos ‘Saturday Night Live’, der under nattens show serverede en hylende morsom spoof baseret på Beyoncés ‘Sorry’-video.

Holdet inkluderer blandt andet Cecily Strong i front som Melania, aftenens vært, Emily Blunt, i rollen som Trumps datter, Ivanka, og Kate McKinnon som kampagnelederen Kellyanne Conway. Blandt andet konkluderer kvinderne, at Trump altid vil være »that guy with the weird hair«.

Læs også: Alec Baldwin debuterer som Trump på ‘SNL’: Se det herlige klip

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af