Rasende Robert De Niro leverer sønderlemmende karaktermord på Donald Trump

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv førende republikanske politikere har i disse dage travlt med at tage afstand fra Donald Trump, selvom de vel næppe kan blive voldsomt overraskede over præsidentkandidatens usympatiske, 11 år gamle »grab them by the pussy«udtalelser, der forleden kom for en dag.

Også berømtheder fra underholdningsindustrien står i kø for at undergrave The Trump, men Robert De Niro har nu kørt sig i stilling som den mest bidske af slagsen.

De Niro var blevet bedt om at fortælle om en sag, der lå ham på sinde, i en upartisk video, der skulle få folk til at stemme ved valget 8. november. Og lad os bare sige, at De Niro kun løste opgaven delvist.

På et minut smider han et hav af ukvemsord afsted mod Trump: »Han er så åbenlyst dum. Han er en punk, en hund, en gris…«, starter han og ender med at erklære, at ligesom Trump taler om, at han gerne vil slå folk i fjæset, vil De Niro gerne gøre det samme på ham.

Han ligner én, der mener det, og inkarnerede Trump-modstandere kunne hævde, at det er en af De Niros bedste præstationer i flere år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af