SNL’s seneste valgkampsparodi har fået Donald Trump til at svine programmet og Alec Baldwin

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets kamp om POTUS-jobbet har fra første færd været en gave for ‘Saturday Night Live’. De har ikke skullet lede længe efter godt materiale til parodierne med en Hillary Clinton, der prøver hårdt at være folkelig, og den hårviltre chauvinist Donald Trump.

Og med endnu en hektisk politisk uge med »grab ’em by the pussy«-skandalen, Trumps nyligt opdagede stalker-gen og internetsensationen Ken Bone er den seneste ‘SNL’-sketch selvskrevet.

Kate McKinnon og Alec Baldwin gik i weekendens ‘SNL’ for tredje gang i manegen som de to kandidater. Her afviser de efter en introduktion, der er en boksekamp værdig, hinandens håndtryk, mens McKinnons Clinton efterfølgende forsøger sig med et casual lean. Clinton kæmper stadig med at nå folket, så hun prøver at blive venner med vælgeren Patricia og hylde sit eget barnebarn, som, hun formoder hedder Chelsea Jr.

I det andet ringhjørne nailer Baldwin igen sin lattervækkende udgave af Trump, da han håndterer anklagerne om seksuelt misbrug med at henvise til Bill Clintons affærer. Forskellen er bare, at de kvinder fortjener taletid, mens hans egne kritiske røster »need to shut the hell up«.

Dette var i øvrigt sketchen, der fik Trump selv til at sende en sviner mod ‘SNL’ og Baldwin den anden vej på Twitter:

Læs mere: ‘Melanianade’: Donald Trumps kvinder svarer igen i Beyoncé-inspireret ‘SNL’-spoof

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af