The High Sparrow læser Kanye West og 50 Cents tweets med helt ny dramatik

På trods af at han på mange måder er folkets stemme, er Jonathan Pryce i rollen som The High Sparrow blandt de allermest irriterende karakterer, der nogensinde er poppet op i ‘Game of Thrones’-universet. Men noget kan man dog bruge Spurvens rolige, dog dirrende og svært provokerende stemmeføring til.

Det kommer frem i en række videoer for lydbogssitet Audible, hvor den klassisk trænede skuespiller Pryce tilføjer dramatik og nerve til hverdagsproblemerne for Kanye West, Geri Halliwell, 50 Cent og Harry Styles blandt andre.

De fleste tweets er i sig selv latterlige, men kanaliseret gennem The High Sparrow bliver det ekstra tydeligt.

Læs også: Lad denne geniale Kanye West-screensaver overbringe dine notifikationers budskaber

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af