Alec Baldwin går til Twitter-angreb på Trump efter weekendens ‘SNL’

Alec Baldwin går til Twitter-angreb på Trump efter weekendens ‘SNL’

Alec Baldwin har gang på gang vist, hvordan han mestrer sin parodi på den orange realiystjerne og forretningsmand, der er USA’s næste præsident. Valgresultatet skulle synke ind hos de fleste, og det gjaldt også Baldwins Trump i weekendens ‘Saturday Night Live’, hvor der skulle leves op til de mærkværdige valgløfter.

Trump, der tidligere har haft et horn i siden på Baldwins imitation, tyede straks til Twitter for at give igen oven på lørdagens program, og til gengæld fik han en svada af en anden verden fra den ultraliberale Baldwin, der har støttet Hillary Clinton gennem tykt og tyndt.

»Jeg så dele af Saturday Night Live i går aftes. Det er et totalt ensidigt, forudindtaget show – intet sjovt overhovedet. Lige dækning til alle?«, skrev Trump, løst oversat, hvortil Baldwin prompte reagerede: »Lige dækning? Valget er ovre. Der er ikke mere lige dækning. Nu skal du prøve at være præsident«, skrev Baldwin, primært i forkortelser og tal, og indledte dermed en fem tweet-lang formaning om, hvad han ville brug sin tid på som præsident for at vinde folkets tillid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af