Efter skilsmissen fra Angelina Jolie: Brad Pitt ikke længere anklaget for børnemishandling

Efter skilsmissen fra Angelina Jolie: Brad Pitt ikke længere anklaget for børnemishandling
Pitt og Jolie i 2014 (Foto: Anthony Harvey/Getty Images)

Brad Pitt står ikke længere anklaget for børnemishandling i kølvandet på skilsmissen fra Angelina Jolie i forrige måned. Efter nyheden om parrets brud efter to års ægteskab og 12 år sammen anmeldte Angelina Jolie Pitt for vold mod deres 15-årige søn Maddox ombord på familiens private fly.

Efter at have undersøgt sagen grundigt, har L.A. County Department of Children and Family Services konkluderet, at der ikke er grundlag for en videre efterforskning, skriver TMZ. Efterforskerne har interviewet både Pitt, Jolie, deres seks børn og personalet ombord på flyet, der kan bekræfte, at der var et skænderi ombord, som udviklede sig fysisk, men at der ikke var tale om mishandling af nogen art.

For Brad Pitt betyder det, at sandsynligheden for at dele forældremyndigheden – på trods af at Angelina Jolie har søgt om eneret til børnene – er væsentligt højere.

Det er forhåbentlig et sidste punktum i en trist, offentlig skilsmisse.

Læs også: Brad Pitt og Angelina Jolie iscenesatte deres skilsmisse på film – men dengang var der håb

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af