Ellen DeGeneres laver stjernespækket #MannequinChallenge i Det Hvide Hus

Ellen DeGeneres laver stjernespækket #MannequinChallenge i Det Hvide Hus

Præsident Barack Obama havde valgt et stjernespækket hold at overdrage the Presidential Medal of Freedom til sin sidste ceremoni i det hvide hus. Prisen overrækkes til borgere, der har skubbet det amerikanske folk fremad og løftet folkesjælen. Blandt modtagerne var Ellen DeGeneres, Diana Ross, Bill Gates og Melinda Gates, Robert DeNiro, Tom Hanks, Bruce Springsteen og Michael Jordan.

Inden overrækkelsen af hædersprisen lykkedes det dog Ellen DeGeneres at stable en temmelig vild #MannequinChallenge på benene, som hun efterfølgende delte på Twitter. Se den her:

Selvom det tydeligvis er en fejl, at flygelet i baggrunden ikke spiller ‘Black Beatles’ med Rae Sremmurd, så bliver det næppe meget større end det her. Så måske vi bare skal sige, at det var dét for Mannequin Challenge.

Læs også: Rae Sremmurd perfektionerer internettets nye besættelse #MannequinChallenge

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af