Internet-guld: Det kinesiske actionbrag ‘Mad Shelia’ kopierer ‘Mad Max’ skamløst

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er næppe tanken, at det skal være en spoof af sidste års kæmpehit ‘Mad Max: Fury Road’. Det tyder heller ikke på, at det er en såkaldt sweded version af ‘Mad Max’. Det er vist heller ikke tanken, det skal være en porno-parodi. Men det er unægteligt det, man kommer til at tænke, når man ser traileren til ‘Mad Shelia’, der lige nu går sin sejrsgang over internettet.

Alt, lige fra titlen, colourgradingen, kostumerne og køretøjerne, ser temmeligt skamløst planket ud. Det ser tilmed ud til, at den handler om kampen om vand i en gold (men dog asfalteret) ørkensetting.

Alligevel er den umulig ikke at knuselske. Geværerne lavet af coladåser! Cd’erne på tøjet! Eksplosionerne! Lydeffekterne! Særligt lyden på overgangen fra de to klip ved 22-sekundersmærket. Det ligner den George Miller ville have lavet, hvis han havde filmet ‘Mad Max’ med handycam i baghaven. Det er genialt.

Læs også: Video: ‘Mad Max: Fury Road’ får en forbløffende blid honest trailer-behandling

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af